andjel.com
09 Rujan, 2010, 20:56:40 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Preporuka  |  Ispis  
Autor Tema: Prigodan poklončić i dobro djelo! Odazovimo se!!!  (Posjeta: 106 )
emanuela
Duša foruma

Simpa bod : 200

:
03 Rujan, 2010, 15:21:41

« : 06 Prosinac, 2009, 21:25:42 »

S bloga patera Luke;

----- Original Message -----
To: luka.rada@zg.htnet.hr
Sent: Saturday, December 05, 2009 8:39 PM
Poštovani i dragi naš pater Luka, evo na samom početku našeg javljanja svi Vas srdačno pozdravljamo. Javljamo se opet mi +5 iz Molvi, nemamo se kome obratiti za pomoć. Pisali smo Vam da čekamo malu prinovu koja uskoro dolazi, naše šesto djetešće. U kući sa djecom izrađujemo krunice, ručno ih radimo i molimo pomoć oko slanja poruke ljudima dobre volje kako bi kupili od nas koju krunicu ili anđela kojeg dječica u kući izrađuju, jer nam je zaista novac potreban za djecu. Ja sam na porodiljnom i plaća mi je 1660 kn a sedmeročlana smo obitelj i zaista nam je potrebna pomoć oko slanja poruka da se kupi koja krunica za molitvu.
Molimo Vas dragi naš pater LUKA, stavili smo u e-mail-u slikice krunica pa MOLIMO DA SAMO PROSLJEDITE SVOJIM PRIJATELJIMA SA JEDNOM OD SVOJIH RIJEČI, kako bi nam tako pomogli da svojim radom i molitvom i dalje služimo Gospodinu preko krunica i zajedničke i ustrajene molitve . HVALA VAM VELIKA .
obitelj ... iz Molvi sa dječicom ...................
----- Original Message -----
From: luka.rada@zg.htnet.hr
Sent: Sunday, December 06, 2009 11:28 AM
Dragi moji +5, u redu razumijem i stavio sam vaš e-mail na svoju web župu (www.paterluka.blog.hr). Premda su moji web župljani čisti 5 (po pet djece svaki ima). Ali Bogu u ruke! Od srca p. Luka

- 10:52 - Komentari (2) - Isprintaj - #
Neka stavi način kako da kupimo krunicu. Naravno da će bti odaziva. (>Ana 06.12.2009. 13:17)

draga Ana naš e-mail je marina.cenkovcan@kc.t-com.hr
ako se netko želi javiti u vezi krunica bili bi zahvalni (marina 06.12.2009. 17:21)

Prijaviti moderatoru   Evidentirano

...da Te ljubim srcem cijelim,kao Marija,Isuse...

http://eminosrce.blog.hr/
 Str: [1]   Gore
  Preporuka  |  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Theme by m3talc0re.com  |  andjel.com | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!