andjel.com
07 Rujan, 2010, 05:44:48 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Preporuka  |  Ispis  
Autor Tema: Molitve za nakanu  (Posjeta: 88 )
pokisli_pjesnik
Tu sam doma

Simpa bod : 61

:
31 Srpanj, 2010, 23:54:55

« : 28 Srpanj, 2010, 18:50:26 »

Nikad nisam u Crkvi napravio molitvu sa nakanom za nekoga. Malo mi je i ovo nezgodno ljude pitati. Uvijek slušam čitanja na kraju mise.. jeli praksa to uvijek reći svećeniku, ili se na to kakav diskretniji način napravi pa da on dobije poruku ?
U jednoj karizmatskoj zajednici vidio sam malenu kutijicu gdje se može staviti poruka za molitvu za nakanu.

Kako to u Crkvi napraviti?

Heh, sad si netko misli da pitam čudne stvari, ali valjda nema g..pih pitanja... !
Prijaviti moderatoru   Evidentirano

They say that life's a carousel
Spinning fast you've got to ride it well
World is full of Kings and Queens
Who blind your eyes
and steal your dreams

And they'll tell you
black is really white
The moon is just
the sun at night..
rebeka
Anđelak foruma

Simpa bod : 113

:
Jučer u 09:00:55

« Odgovor #1 : 28 Srpanj, 2010, 23:59:48 »

Nikad nisam u Crkvi napravio molitvu sa nakanom za nekoga. Malo mi je i ovo nezgodno ljude pitati. Uvijek slušam čitanja na kraju mise.. jeli praksa to uvijek reći svećeniku, ili se na to kakav diskretniji način napravi pa da on dobije poruku ?
U jednoj karizmatskoj zajednici vidio sam malenu kutijicu gdje se može staviti poruka za molitvu za nakanu.

Kako to u Crkvi napraviti?

Heh, sad si netko misli da pitam čudne stvari, ali valjda nema g..pih pitanja... !

Ne znam da li ovdje mislis na  nakane sv.mise...Te,mise  se unaprijed uplate...za pokojne,za obolesne,za zahvalu itd..
Obicno u zupnom uredu ,ili u sakristiji  u crkvi  mozemo naruciti,za razlicite nakane...

Ili,kada dodjemo na sv. misu..mi sami odlucimo,za koju nakanu prikazujemo tu sv.misu...
http://www.dobripastir.com/Duhovni_rast/Molitvene_grupe/molitvene_grupe.html  ...Mozda ti ovo pomogne..
Ako,mozes malo pojasni na kakve si mlitve mislio ovdje...?

"U nadi budite radosni,u nevolji strpljivi,u molitvi postojani ."
pokisli_pjesnik
Tu sam doma

Simpa bod : 61

:
31 Srpanj, 2010, 23:54:55

« Odgovor #2 : 31 Srpanj, 2010, 18:45:51 »

Ne znam da li ovdje mislis na  nakane sv.mise...Te,mise  se unaprijed uplate...za pokojne,za obolesne,za zahvalu itd..
Obicno u zupnom uredu ,ili u sakristiji  u crkvi  mozemo naruciti,za razlicite nakane...

Ili,kada dodjemo na sv. misu..mi sami odlucimo,za koju nakanu prikazujemo tu sv.misu...
http://www.dobripastir.com/Duhovni_rast/Molitvene_grupe/molitvene_grupe.html  ...Mozda ti ovo pomogne..
Ako,mozes malo pojasni na kakve si mlitve mislio ovdje...?

Da da, to sam mislio, na nakane sv. mise. Hvala ti zato.
Ma ja pitam zbog osobe za koju bi želio da se obrati. I mogu reći da daje rezultata - evo baš mi je prekjučer rekla da više nema tako negativan stav o Bibliji (iako ju ne čita i nema pozitivan stav o Crkvi).. dakle ide na bolje.

They say that life's a carousel
Spinning fast you've got to ride it well
World is full of Kings and Queens
Who blind your eyes
and steal your dreams

And they'll tell you
black is really white
The moon is just
the sun at night..
 Str: [1]   Gore
  Preporuka  |  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Theme by m3talc0re.com  |  andjel.com | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!